Politika privatnosti

Politika privatnosti za DART Dizajn

Ovo je politika privatnosti za Dart Dizajn, obrt za proizvodnju i usluge, vl. Maja Varga, dostupno na adresi www.dartdizajn.hr

U Dart Dizajnu, dostupnom na adresi dartdizajn.hr, jedan od naših glavnih prioriteta je privatnost naših posjetitelja. Ovaj dokument Pravila o privatnosti sadrži vrste informacija koje prikupljamo i bilježimo na Dart Dizajnu te kako ih koristimo.

Ako imate dodatnih pitanja ili trebate više informacija o našim Pravilima o privatnosti, nemojte se ustručavati kontaktirati nas.

Ova Politika privatnosti primjenjuju se samo na naše online aktivnosti i važe za posjetitelje naše web stranice s obzirom na informacije koje podijele i/ili prikupe na Dart Dizajnu. Ova politika se ne primjenjuje na informacije prikupljene izvan mreže ili putem drugih kanala osim ove web stranice.

Suglasnost
Korištenjem naše web stranice, izričito dajete svoju suglasnost s našim Pravilima o privatnosti i slažete se s njegovim uvjetima.

Informacije koje prikupljamo
Osobne informacije koje tražimo od vas i razlozi zbog kojih tražimo te informacije bit će vam jasno objašnjeni u trenutku kada vas zamolimo da pružite svoje osobne informacije.

Ako nas izravno kontaktirate, možemo primiti dodatne informacije o vama, kao što su vaše ime, adresa e-pošte, broj telefona, sadržaj poruke i/ili prilozi koje nam možete poslati, te bilo koje druge informacije koje odlučite pružiti.

Kada se registrirate za korisnički račun, možemo vas zamoliti za kontakt informacije, uključujući podatke kao što su ime, naziv tvrtke, adresa, adresa e-pošte i broj telefona.

Kako koristimo vaše informacije
Informacije koje prikupimo koristimo na različite načine, uključujući:
– Pri pružanju, održavanju i upravljanju naše web stranice
– Poboljšanju, prilagodbi i proširenju naše web stranice
– Razumijevanju i analiziranju načina na koji koristite našu web stranicu
– Razvoju novih proizvoda, usluga, značajki i funkcionalnosti
– Komuniciranju s vama, izravno ili putem naših partnera, uključujući korisničku podršku, pružanje ažuriranja i drugih informacija vezanih za web stranicu, te u marketinške i promotivne svrhe
– Slanju e-pošte
– Otkrivanju i sprječavanju prijevare

Zapisnici
Dart Dizajn pridržava se standardne procedure korištenja zapisnika. Ti zapisi bilježe posjetitelje prilikom posjeta web stranicama. Svi pružatelji usluga smještaja to čine, a to je dio analitike usluga smještaja. Informacije prikupljene zapisnicima uključuju adrese internet protokola (IP), tip preglednika, davatelja usluge interneta (ISP), vremenske oznake i datuma, stranice s kojih dolazite/na koje odlazite te moguće brojeve klikova. Te informacije nisu povezane s bilo kojim informacijama koje se mogu osobno identificirati. Svrha tih informacija je analiza trendova, upravljanje stranicom, praćenje kretanja korisnika na web stranici te prikupljanje demografskih informacija.

Kolačići i internetske oznake
Kao i svaka druga web stranica, Dart Dizajn koristi “kolačiće”. Ti kolačići koriste se za pohranu informacija, uključujući preferencije posjetitelja i stranice na web stranici koje je posjetitelj posjetio. Informacije se koriste kako bi se optimiziralo korisničko iskustvo prilagodbom sadržaja naše web stranice temeljem tipa preglednika posjetitelja i/ili drugih informacija.

Pravila o privatnosti oglašivačkih partnera
Možete konzultirati ovaj popis kako biste pronašli Pravila o privatnosti za svakog od oglašivačkih partnera Dart Dizajna.

Oglašivački poslužitelji trećih strana ili oglašivačke mreže koriste tehnologije poput kolačića, JavaScripta ili internetskih oznaka koje se koriste u njihovim respektivnim oglasima i vezama koje se pojavljuju na Dart Dizajnu, a koje se šalju izravno pretraživačima korisnika. Automatski primaju vašu adresu IP kad se to dogodi. Te se tehnologije koriste za mjerenje učinkovitosti njihovih oglašavačkih kampanja i/ili prilagodbu sadržaja oglasa koje vidite na web stranicama koje posjećujete.

Napomena da Dart Dizajn nema pristup niti kontrolu nad tim kolačićima koji se koriste od strane oglašivača trećih strana.

Pravila o privatnosti trećih strana
Pravila o privatnosti Dart Dizajna ne primjenjuju se na druge oglašivače ili web stranice. Stoga vam savjetujemo da konzultirate odgovarajuća Pravila o privatnosti ovih oglašivačkih poslužitelja trećih strana za više detaljnih informacija. To može uključivati njihove prakse i upute o tome kako se odjaviti od određenih opcija.

Možete odlučiti onemogućiti kolačiće putem opcija vašeg pojedinačnog preglednika. Za više detaljnih informacija o upravljanju kolačićima s određenim web preglednicima, možete pronaći na web stranicama odgovarajućih preglednika.

Prava privatnosti prema CCPA (Ne prodavajte moje osobne informacije)
Prema Zakonu o privatnosti potrošača Kalifornije (CCPA), među ostalim pravima, potrošači iz Kalifornije imaju pravo:

– Zatražiti da tvrtka koja prikuplja osobne podatke potrošača otkrije kategorije i konkretne dijelove osobnih podataka koje je tvrtka prikupila o potrošačima.
– Zatražiti da tvrtka izbriše sve osobne podatke o potrošaču koje je tvrtka prikupila.
– Zatražiti da tvrtka koja prodaje osobne podatke potrošača ne prodaje osobne podatke potrošača.
– Ako podnesete zahtjev, imamo mjesec dana da vam odgovorimo. Ako želite ostvariti neko od ovih prava, slobodno nas kontaktirajte.

Prava zaštite podataka prema GDPR-u
Željeli bismo vas potpuno informirati o svim vašim pravima zaštite podataka. Svaki korisnik ima pravo na sljedeće:

Pravo na pristup – Imate pravo zatražiti kopije vaših osobnih podataka. Za tu uslugu možemo vam naplatiti manju naknadu.
Pravo na ispravak – Imate pravo zatražiti da ispravimo sve informacije koje smatrate netočnima. Imate pravo zatražiti da ispunimo informacije koje smatrate nepotpunima.
Pravo na brisanje – Imate pravo zatražiti da izbrišemo vaše osobne podatke, uz određene uvjete.
Pravo na ograničavanje obrade – Imate pravo zatražiti da ograničimo obradu vaših osobnih podataka, uz određene uvjete.
Pravo na prigovor na obradu – Imate pravo prigovoriti na obradu vaših osobnih podataka, uz određene uvjete.
Pravo na prenosivost podataka – Imate pravo zatražiti da prenesemo podatke koje smo prikupili drugoj organizaciji, ili izravno vama, uz određene uvjete.

Ako podnesete zahtjev, imamo mjesec dana da vam odgovorimo. Ako želite ostvariti neko od ovih prava, slobodno nas kontaktirajte.

Informacije o djeci
Još jedan dio našeg prioriteta je zaštita djece pri korištenju interneta. Potičemo roditelje i skrbnike da promatraju, sudjeluju i/ili prate i vode njihovu online aktivnost.

Dart Dizajn svjesno ne prikuplja nikakve osobno prepoznatljive informacije od djece mlađe od 13 godina. Ako smatrate da je vaše dijete pružilo ovu vrstu informacija na našoj web stranici, snažno vas potičemo da nas odmah kontaktirate i poduzet ćemo najbolje napore kako bismo promptno uklonili takve informacije iz naših zapisa.

Promjene ovih Pravila o privatnosti
Možemo ažurirati naša Pravila o privatnosti s vremena na vrijeme. Stoga vam savjetujemo da povremeno pregledate ovu stranicu za eventualne promjene. Obavijestit ćemo vas o svim promjenama putem objavljivanja novih Pravila o privatnosti na ovoj stranici. Ove promjene stupaju na snagu odmah nakon što budu objavljene na ovoj stranici.

Kontaktirajte nas
Ako imate bilo kakvih pitanja ili prijedloga u vezi s našim Pravilima o privatnosti, nemojte se ustručavati kontaktirati nas putem e-mail adrese info@dartdizajn.hr


Ažurirano: 12.08.2023.